dilluns, 21 d’agost del 2017

El darrer inventari de Virginie Aladjidi i Emmanuelle Tchoukriel


Hi ha qui diu que ja no s'editen bons llibres de coneixements, que no n'hi ha en català... O bé que els coneixements són a Internet i ja no calen llibres per aprendre a les biblioteques escolars...

Nosaltres hem explicat moltes vegades en aquest blog que no ho veiem d'aquesta manera. Costa trobar bons llibres de coneixements, però existeixen, i alguns són excel·lents, com els que avui mostrem. 

A la nostra biblioteca tenim tots els "Inventaris il·lustrats", i al setembre trobareu el darrer, Inventari il·lustrat de les flors. Les autores són Virginie Aladjidi i Emmanuelle Tchoukriel, i tots els ha publicat Kalandraka, a Factoria K de libros.


Il·lustracions del blog "Biblioabrazo"

Virginie Aladjidi és l'autora i també l'editora d'aquests i altres llibres infantils/juvenils a França. Emmanuelle Tchoukriel és il·lustradora, especialitzada en il·lustració mèdica i científica. Podeu consultar els seu blog clicant aquí.




Tots ells són llibres que ens demostren que la millor manera de mostrar la natura no sempre és la fotografia. La il·lustració dels quaderns de camp, que sempre ens ha meravellat, té en aquestes obres un exponent de qualitat extraordinària.

Encara en podrem conèixer més, si Kalandraka s'afanya:





















Si algú s'imagina que aquestes autores només gaudeixen il·lustrant la natura, mireu que més ens espera: