dimarts, 17 de maig del 2016

Els darrers llibres de coneixements arribats a la nostra biblioteca

Aquest Sant Jordi hem pogut adquirir força llibres de coneixements. I molts d'ells en català. Darrerament ens lamentàvem de la davallada d'aquests llibres, però mireu:



Us comentem els que ens agraden més:















Són del mateix autor francès, Barroux. Els ha editat Símbol. Per a molt joves lectors, amb un domini absolut de la imatge per sobre del text. Amb aparença de llibre-joc, són en realitat bons llibres de conscienciació ecològica.

Els que ha publicat Joventut:




Són llibres que parlen d'animals, amb textos breus, fàcils, interessants. No acompanyats de fotografies, sinó de dibuixos divertits, que fan més lleugera encara la seva lectura. El primer és Sarah Sheppard, el segon de Yuval Zommer

El que només publica Juventud (o sigui, en castellà), no sabem perquè:










Un conte basat en un fet real (el robatori del quadre de la Mona Lisa), que ens mostra París i ens parla del Louvre, de Leonardo da Vinci i, naturalment, de La Gioconda. De Géraldine Elschner, il·lustrat per Ronan Badel











Un llibre de coneixements pels més grans de Primària (i els més joves de Secundària) amb un plantejament de la història diferent. Ens parla de la història que fan els pobles, no els governants. Amb unes il·lustracions excel·lents del gran Pommaux.