diumenge, 13 de març del 2016

Autors que ens agraden: Olivier Tallec

Aquesta és una de les novetats que la nostra biblioteca adquirirà per Sant Jordi:

Birabiro, 2016

És un llibre joc per als més petits de primària, igual que ho és aquest altre, que tenim a la biblioteca i molts dels lectors de l'Orlandai ja coneixen:

Birabiro, 2015

Què tenen de particular aquests llibres d'Olivier Tallec, que ens agraden tant?
A cada plana ens plantegen una endevinalla, però a diferència de la majoria de llibres per a jugar, en aquest ens hem de fixar en els personatges, per conèixer els seus estats d'ànim, les seves circumstàncies... Són molt millors que el millor llibre "sobre emocions"!

Olivier Tallec, autor francès molt popular al seu país, és també el creador d'un llibre de crítica política (!), que explica molt bé als nens i nenes (potser a partir dels vuit anys) com el poder canvia les persones. I ho explica tot fent-nos somriure, cosa que encara té més mèrit

Animallibres, 2016

Aquests altres també són llibres il·lustrats per Olivier Talllec que podeu trobar a la nostra biblioteca. El primer, Un poema para curar a los peces, amb text de Jean-Pierre Simeon, vol explicar als nens i nenes què és la poesia. La combinació del text i les il·lustracionsde Tellec én fan un llibre molt recomanable.
El segon, Lobo grande & lobo pequeño, és un conte de Nadin Brun-Cosme que parla, amb emoció, de l'amistat i de la soledat. 
Del tercer us en vam parlar en una entrada anterior sobre l'autor del text, Thierry Lenain.

Kókinos, 2006
Jaguar, 2005


Kókinos, 2005