dissabte, 28 de març del 2015

Inauguració de la llibreria Casa Usher


Ahir vam ser a la celebració de l'inauguració de la llibreria Casa Usher. 


Potser mai havíem vist una llibreria tan plena de gent!
Ens va fent molt bona impressió. El local és una meravella i, havent vist al blog de Casa Usher les fotografies de tal com era quan el varen trobar, entenem molt bé allò que en Gerard ens deia: "Hi hem treballat molt..."


Contempleu la sala dedicada a Edgar Allan Poe (La caiguda de la Casa Usher és el títol d'un conte d'aquest autor). La utilitzaran per a fer presentacions de novetats:


No us podem mostrar fotografies del pati -que serà l'enveja de tots els llibreters del món quan es converteixi en l'espai on saborejar vins, cafès i tes- perquè era tant ple de gent que no trobàvem l'angle adient. Però sí la galeria de la llibreria vista des del pati:


Ja ho veieu, té l'encant d'una casa per a viure-hi, i la categoria d'una llibreria que serà, sens dubte, de prestigi. Els professionals que l'han muntat són la Maria F. Serra, en Gerard Granados i l'Anna Arranz:

La fotografia no és nostra, sinó del seu vídeo promocional

Vam tafanejar una bona estona l'espai dedicat a la literatura infantil i juvenil, on vam trobar una bona selecció d'àlbums, i ens vam firar. 
Aqusts són els llibres que trobareu a la nostra biblioteca, en tornar de les vacances. Els dos primers són novetats, el tercer un clàssic d'Arnold Lobel que no teníem encara:

De Hoffman i Asquih, editorial Joventut
De Jennifer Adams, Coco Books


D'Arnold Lobel, Corimbo, 2004