divendres, 25 d’abril del 2014

Jocs Florals als Cicles Mitjà i Superior



Aquestes són les imatges que no es veuen mai: els membres del jurat es preparen abans de l'acte de lliurament de premis. Acaben de saber a quins companys corresponen els pseudònims dels treballs guanyadors, es reparteixen els diplomes que els hauran de lliurar...

Els nens i nenes de cicle mitja i superior, abans que comenci l'acte, expectants, nerviosos:


Les roses, a punt.

La Marga presenta la festa:


A l'esquerra, el jurat del Cicle Superior, a la dreta, el del Cicle Mitjà. Són alumnes i mestres de cinquè i sisè. La persona convidada que aquest any presideix els Jocs Florals és la Teresa Duró, mare de la Joana, de Marsupilami.


La Teresa va regentar al llarg de vuit anys la llibreria La Peixera, a Sarrià. Es va especialitzar en àlbums il·lustrats, amb l'interès afegit que també oferia versions originals en llengües estrangeres, llibres que encara no havien arribat a casa nostra traduïts al català o al castellà. Ens va explicar els motius de muntar una llibreria com la seva, que va tenir una vida curta però molt rica i apassionant.


Diversos moments del lliurament de premis:





Alguns dels textos premiats són llegit pels seus autors:







Hem tingut problemes amb Issuu i us pengem els textos premiats amb Calaméo, que no ens agrada tant. Perdoneu les molèsties...

Com cada any, des d'aquí felicitem tots els nens i nenes que es varen esforçar en escriure bé, tant si van ser premiats com si no.