dissabte, 21 de setembre del 2013

El diari Ara, a favor de la lectura



Felicitem des d'aquí el diari Ara, i li agraïm la iniciativa
Després de promocionar primer els clàssics de la Bernat Metge i més tard els poetes catalans de segle XX entre els estudiants d'instituts (i escoles), avui engega una campanya nova per a difondre els clàssics de la literatura juvenil.
Si cliqueu aquí podreu llegir la notícia.
La promoció funciona com les vegades anteriors: si us compreu les trenta-tres obres, podeu fer que un institut, escola o biblioteca en rebi una altra col·lecció sencera. Vosaltres trieu el centre destinatari.
La selecció dels trenta-tres llibres està molt ben feta, i tot i que es recomana per a majors de dotze anys, n'hi ha algun adient per a bons lectors/es una mica més joves: Matilda, de Roald Dhal, El nebot del mag, de les Cròniques de Nàrnia de C. S. Lewis, Contes escrits a màquina, de Gianni Rodari, L'illa del tresor, de R. L. Stevenson ...
Si pitgeu damunt la imatge trobareu el PDF de la revista promocional i podreu conèixer la col·lecció sencera i el funcionament precís de tot aquest assumpte:


Famílies, amics, amigues, si us agrada la idea penseu en els instituts on porteu o portareu els vostres fills, no en la nostra biblioteca per a nens i nenes de tres a dotze anys. A l'ESO els faran molt més profit, aquestes novel·les!