dimecres, 5 de juny del 2013

Llibres i pel·lícules recomanades


Aquesta és l'aportació de les dues persones de la classe de Marsupilami (5è), responsables de la secció de llibres i cine de la revista digital, La Ploma de l'Orlandai:                                                           

Sir Gadabaut, de Martyn Beardsley i Tony Ross

Nosaltres hem triat aquest llibre per què pot  fer riure a grans i petits, és entretingut, curt, i molt divertit.
Parla d’un cavaller que es diu Sir Gadabout, que és molt maldestre, molt esprimatxat, i no té gaire de cavaller. Però el seu escuder encara  té menys d’ escuder que ell de cavaller. Com que és un cavaller, ha d’ anar a rescatar la Reina Ginebra i ha de passar un munt d’ aventures.




La cala del mort, de Lauren St John

Hem recomanat aquest llibre per què es entretingut i explica la història d’una nena que descobreix que el seu oncle es dedica a una cosa que no 
s’imaginava, coneix  un amic que té un problema que ningú sospita i... moltes coses més que no t’esperes ni t’imagines. Tot això a prop d’una cala anomenada Cala del mort i ho investigarà la Laura Marlin!



                                                                    
Oz, un mundo de fantasía 

Hem  triat  aquest film perquè ens ha semblat una pel·lícula amb una  audiència molt extensa, o sigui que la poden veure nens petits (a partir de 6 anys) i nens ja més grans. És de fantasia, que barreja persones reals  i dibuixos fets amb ordinador d’una manera molt ben feta.




Los Croods

Aquesta pel·lícula és de dibuixos animats, però això no vol dir que sigui només per a nens i nenes petits. Coneixerem una família de prehistòrics que té por de tot, menys la protagonista, una noieta a qui agrada molt l’espai obert, al contrari de la resta de la família. Però tot canvia quan es troben un prehistòric més desenvolupat!


                               Article elaborat per Emma Raventós i Júlia Fernández