dilluns, 17 de desembre del 2012

Ja hem pogut disposar dels 1000 € de Time Out



Finalment dissabte 15 de desembre vam anar a comprar llibres -i més- a les botigues amb més encant de Barcelona. Time Out ens havia demanat molt i molt que no ho gastéssim tot en una sola botiga.



Mireu què vam comprar:
A la botiga de plantes de Sants, "Hivernacle", un ficus benjamina per substituir el petit de la biblioteca, que ja no feia gaire goig, i una planta de Nadal de sobretaula: 
















Una maleta per l'activitat de les maletes viatgeres d'Infantil, a "Colorín Colorado", de Gràcia:

Un llibre a "La Parada", paradeta de llibres i fotografies que forma part del Mercat de l'Abaceria, a Gràcia:




I una joguina, un cotxe, que cal muntar, i funciona amb energia solar, per a l'aula de ciències, a "Olokuti", també de Gràcia:



Ens van quedar, per a comprar llibres a Casa Anita, 934€. 





La diferència fins als 1000€ la treurem del pressupost anual de biblioteca, i podrem complir el nostre compromís amb les persones que ens vau votar.
No ens van fer triar els llibres el mateix dissabte, de manera que ara tenim un fons a la llibreria per anar gastant. Trobareu moltíssimes novetats el dia 8 de gener, a l'exposició de la biblioteca, degudament registrades i folrades, juntament amb les que ens portin els Reis.
Un cop més, MOLTES GRÀCIES A TOTES LES FAMÍLIES, I ALS AMICS I AMIGUES QUE HEU FET POSSIBLE AQUEST SOMNI!

4 comentaris:

Magalí ha dit...

Felicitats! Premi just i totalment merescut. Molt ben administrats aquests 1000.

la bibliotecària ha dit...

Gràcies, Magalí
Mariona

Anònim ha dit...

Moltes FELICITATS!!!
que bé saber que vau guanyar el concurs. Quina al·legria!!! Vaig venir cap a final de novembre a visitar la vostra biblioteca, amb el grup que estem fent el Màster de Biblioteca escolar i Promoció de la lectura. Personalment em va encantar tot el que la Mariona ens va explicar i vaig trobar molt encertat i engrescadora l'idea del concurs. Genial!!! està clar que el premi era per a vosaltres. Allà on s'hi posa el cor tard o d'hora té la seva recompensa, oi?
Enhorabona, doncs i fins un altre moment,
Teresa

la bibliotecària ha dit...

Teresa,
Moltes gràcies per la felicitació i per tot el que dius!
Molt bon any
Mariona