dissabte, 28 de juliol del 2012

La Petita, una nova llibreria infantil al Poblenou


Estem d'enhorabona.
En aquests temps en que molts comerços han de baixar la persiana, al Poblenou hi neix una llibreria pel públic infantil. Va obrir el dia 1 de juny, i finalment ens hi hem pogut acostar per conèixer-la.
La regenten la Júlia Blázquez i en Miguel Rincón, que han fet una opció valenta i definida: lectures de qualitat per a nens i nenes fins -aproximadamet- a dotze anys. Amb una secció pels germans grans i una altra per a pares i mares, centrada sobretot en educació i en gastronomia.


A la llibreria hi destaca una molt bona selecció d'àlbums. Han apostat, sobretot, per les editorials petites, que fan una oferta de bona qualitat. D'altra banda, estan creant un fons de contes en llengües diverses: anglès, francès, italià i alemany. També hi podem trobar joguines ecològiques per als més petits. 


De cara al nou curs, oferiran contacontes, tallers, i altres activitats de dinamització de la lectura. La Petita es convertirà en la llibreria infantil de proximitat que no existia al Poblenou, i que no dubtem que té molt de futur. 


Felicitem a la Júlia i en Miguel per la seva valenta iniciativa i els desigem tota la sort del món. 
I a vosaltres, lectors i lectores que sou a Barcelona, us animem a fer una visita a la zona peatonal del Poblenou, molt agradable de conèixer tot passejant, i a entrar a La Petita (C/ Marià Aguiló, 111). Segur que no us deceberà!


Cliqueu la imatge i visiteu el Facebook de la llibreria

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo també els desitjo sort. Molt valents

La Petita ha dit...

Muchas gracias por tu post. Fue un placer charlar contigo durante tu visita.La Petita.

la bibliotecària ha dit...

El placer fue mío, Miguel