dissabte, 5 de maig del 2012

No us perdeu el Saló del Còmic!


Si us interessen els còmics, segur que hi pensàveu anar. Però si creieu que el còmic és literatura de segona, aneu-hi a donar un cop d'ull i potser canviareu d'idea.
Per 30è any consecutiu es celebra a Barcelona el Saló Internacional del Còmic. Enguany són 19.000 m quadrats del pavelló 8 de la Fira de Barcelona, al costat de la plaça d'Espanya. Hi trobareu no només les editorials del cómic, sinó també  empreses del sector del videojoc, l'electrònica i l'oci.


Aquest any, com a alicients afegits, podreu veure l'exposició de robots -dijous mestres i  bibliotecàris/ries vam poder assistir a un interessant acte de presentació del còmic com a recurs per a l'escola, i vam tenir el goig d'escoltar Jordi Ojeda, comissari de l'exposició "Robots en su tinta"- podreu passejar per la mostra antològica dels còmics dibuixats per autors catalans en els 50 anys de la revista Cavall Fort, o retre homenatge a Moebius, que va morir fa molt poc, visitant l'exposició que se li ha dedicat.


3 comentaris:

Pol Ràfols ha dit...

El saló del còmic es molt divertit i impressionant, si us agraden els còmics....Aneu-hi!!!

la bibliotecària ha dit...

Pol!
Quina il·lusió llegir un comentari teu, després de tant de temps...

Júlia Carrasco ha dit...

jo vaig anar i em va agradar molt! era molt interesant! té raó el Pol si t'agraden els còmic us aseguro que us agradara el Saló del Còmic